Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 28 september 2011

Städardag

Kort-dag idag, härligt! När jag kom hem satte jag igång med städning direkt, annars skulle jag nog bli för lat. Skönt att ha det gjort! Bytte gardiner i v-rummet. Från vitt till svart. Blev höstigt o fint! Bytte även gardiner i Thea o Edvins rum. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer... Eller jo, jag har varit nere i förrådet och stökat runt. Det är ju så mycket saker där så man kommer knappt in där, men nu skulle jag titta om det fanns några gummistövlar som Edvin kan ha, de ska visst till skogen i morgon. Jag hittade så klart inga... men jag hittade två stora påsar med kläder efter Jonathan som nog är lagom åt Edvin nu. Fina kläder som såg nästan oanvända ut. Jonathan växte så fort i den där åldern så han hann väl inte slita på kläderna nåt. Så det blir ett lyft i Edvins garderob! =) Kanon!
Nu har även Jonathans skolfoto kommit, så nu är alla tre fint inramade! =)
Nu håller jag på svälter i hjäl. Kan det bero på att jag inte har ätit nåt sen kl elva? Kanske är dags att leta nåt i skåpen... åh vad det är tråkigt att äta själv!!! Mycket roligare när barnen är hemma!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men åhh! Vad fina!
Undrar när vi får Ellens!
//Linda

Christina sa...

De bästa som finns!!!

Catarina sa...

Linda: De borde nog vara på G, jag fick Edvins o Theas redan förra veckan, och Jonathans i förrgår. Mamma: Ja!!! Utan tvekan de bästa som finns!!!! =)