Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 21 september 2011

När man tror att allt som sker har en mening...

Jag är ju en sån som tror att allt som händer har någon mening på nåt sätt. Att det liksom är en liten "pusselbit" som hör ihop med mitt liv, vare sig det är positivt eller negativt. Ibland händer det tråkiga saker i vardagen, som tex ryggskott och trasig bil... Då är det svårt att hitta meningen. Men idag kom jag på den!!!! Edvin följde med sin kompis Emanuel hem från skolan igår. Kompisen bor ute i Solumshamn. I vanliga fall hade jag så klart hämtat honom med bilen, men den här gången skjutsade Emanuels föräldrar hem Edvin, eftersom jag hade ryggskott. Då tänker jag så klart att det var nån mening med att jag fick ryggskott, för om jag inte hade fått det så har jag kört själv på den ödsliga skogsvägen ut till Solum, och då kanske hela bilen hade brunnit upp där, mitt ute i ingenstans och flera meter till närmsta hus... Ja jag vet att jag låter drastisk och lite fånig kanske, men så tänker jag! Och faktiskt så känns det lite lättare när man kan hitta "meningen". Nu är i alla fall generatorn hämtad i Kramfors, och en sladd beställd på Bernes, som skulle komma i slutet av veckan. Allting ordnar sig alltid.
För övrigt har Edvin varit på sin första BRI-olympiad på Högslätten idag. Han hade tyckt att det var kul och han var mest stolt över att han hade hoppat 3,28 i längdhopp! På söndag är han bjuden på barnkalas till Laserhallen i Sundsvall! Vilka påkostade kalas en del har! Jag blir alldeles matt bara jag hör talas om det. Men kul för barnen förstås!
Thea har varit till tandläkaren och plastat sina tänder och gått i "tandborstskola", fått diplom och TVÅ leksaker av tandläkaren för att hon var så duktig!

Inga kommentarer: