Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 20 september 2011

Bilhelvete

Bilen har gått så bra sen jag köpte den, inte ett enda krångel. Tills idag då jag som sagt tyckte att det luktade väldigt bränt när jag klev ur. Nu i kväll hade Thea boktillverkning på skolan och då ska föräldrarna följa med och så gör man boken och fikar där. Jag o Patric följde med Thea så jag pratade lite med honom om bilen. Han erbjöd sig att titta på den när vi gick hem så det fick han så klart göra. Generatorn har brunnit upp. Han sa att jag hade haft tur att inte hela bilen hade brunnit upp. Ordet generator säger mig naturligtvis ingenting, men det låter dyrt och det låter inte kul. Nu är jag måttligt less.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är den som fixar ström till bilen!!! Laddar batteriet när motorn går. Vad är det för bil då?? En standard BOSCH 55-70A får man lös för en 6-700 spänn, det är när det blir 90 ampere och uppåt som det blir dyrt!! Går fort och byta om det inte sitter för bängligt till :) Men har ni mätt upp laddningen under belastning då?? Kollat så det inte bara är kolen som behöver bytas?? Är lindningen bränd?? /Micke

Catarina sa...

usch vilka jobbiga frågor!!! Jag kan bara svaret på en. Det är en golf GL årsmodell 1997. Jag såg med egna ögon att det hade brunnit ordentligt, det var kolbitar som man kunde pillra loss. Nåt mer vet jag inte.