Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 6 september 2011

På krigsstigen

Är på så dåligt humör så jag skulle kunna skrika och kasta nåt i väggen!!!! Tänker inte gå in på det så noga, men det är en människa som jag egentligen inte känner, men mycket väl vet vem det är, som retat upp mig till max genom ett korkat telefonsamtal. Vilka idioter det finns!!!!! Herregud säger jag bara!

Hela dagen har för den delen varit lite halvjobbig. Det började med att det störtregnade när jag vaknade. Stressade en aning som alltid på mornarna...Tjat på barnen om att borsta tänder, ta på sig strumpor osv... "Skynda er nu då så vi hinner!" Jag är så less på att höra den meningen från mig själv nästan varje morgon. Och mitt i all stress kom Jonathan på att hans favorit-munkjacka hade blivit kvar ute i går kväll....Jaha, skickade ut Thea och Edvin i regnet på jack-jakt medan jag stod och stampade med foten klädd i hallen och ville komma iväg till jobbet.... De kom in med en drypande blöt jacka, men den fanns kvar i alla fall....Jonathan var inte så glad åt att jackan var så blöt...
Fick ta bilen och skjutsa barnen till skolan för att de inte skulle vara som dränkta katter när de kom fram. Kom precis i tid till jobbet...

Väl där skulle jag börja dagen med att skriva veckobrev till föräldrarna och allting strulade. Adresser som inte fungerade osv.... och sen var det så klart min tur att gå på utflykt med de äldsta barnen på avdelningen.... Precis vad jag kände för när regnet stod som spön i backen...Men men, nu är det ju barnen vi jobbar för och DOM gillar ju vatten och regn, så det var ju bara att dra på sig regnställ och gummistövlar och bege sig ut. När vi väl var ute var det ju rätt ok som alltid, man bara drar sig innan. Det slutade dessutom regna sen.

Tillbaka på jobbet till lunch och ja...hela dagen har varit allmänt stökig. Trötta barn tror jag...och trött personal... Hämtade mina egna sen.... Edvin berättade att det hade varit struligt på gympan och sen när vi gick ner till bilen så kom han på att han hade glömt en sak som han måsta vända och gå och hämta... så eftermiddagen fortsatte liksom som dagen började...struligt och halvt kaotiskt. Hem, lagade mat, tog undan disken....

Efter det sjönk jag ner med barnen i soffan och började läsa kapitelboken Narina-Häxan och lejonet för dom.... Min gamla bok som jag fick när jag var nio år. De tyckte att den var jättespännande! Ända tills telefonsamtalet störde oss. Nåja. Sen gick Edvin o Thea till Patric o hälsade på och där är de kvar fortfarande. Ska ringa dit nu för de ville se Idol kl åtta.

Kan sammanfatta min dag med ett ord. Irritation. Men så kan det vara ibland, och som tur är brukar det bli bättre dagen efter igen! I morgon slutar jag dessutom tidigt! =)

Nu känns det bättre, när jag morrat av mig lite!

Inga kommentarer: