Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 4 september 2011

Ett möte på Härnöhallen

Idag har jag varit o veckohandlat inför kommande vecka. När jag höll på få in alla kassar i bilen såg jag en kvinna som jobbar på skolan komma emot mig. Jag stannade upp och tittade frågande på henne. Då sa hon: "-Nu när jag ser dig så bara måste jag gå fram och säga en grej!" "-Jaha? undrade jag." Då sa hon med ett leende på sina läppar: "-Vilken fantastiskt härlig liten tjej du har! Hon är så duktig, hjälpsam och rolig!". Självklart värmde det i mammahjärtat att höra att min nyinskolade 6-åring sköter sig i skolan! "-Jaha, ja visst är hon härlig? Tack, vad roligt att du säger det till mig!" sa jag. "-Ja jag kände att jag ville säga det nu när jag såg dig" sa hon och sen gick hon igen.
Vad såna där småsaker kan göra en glad! En enda liten kommentar kan förgylla en människas dag. Nu vet jag ju så klart redan att både Thea och grabbarna är fantstiska alla tre, men ändå, så klart att man blir glad och stolt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte så konstigt med en sån mor!! Klart barnen blir fina då :) //Micke