Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 3 september 2011

Så där ja!

Kursen var lika intressant idag. Vi fick göra andra typer av skrivövningar. En uppgift var att beskriva en gräsmatta på ett erotiskt/sensuellt sätt! Var o en fick ett antal minuter på sig att skriva och sen skulle man läsa upp det för de övriga i "klassen", ca 30 st?? Oj, lite pinsamt o halvjobbigt, men alla var ju i samma sits så det var lite småroligt ändå att höra allas versioner. Halva klassen skulle beskriva gräsmattan o andra halvan en kaffepanna på samma sätt. Inte helt enkelt kan jag lova! =) Var och en fick utgå från vad man själv ansåg vara erotiskt/sensuellt. Det var väldigt olika versioner. En del blev man nästan generad av att höra trots att det handlade om en kaffepanna, medans andra bara var fina. ;-) Vi gjorde även andra skrivövningar och blev tilldelade våra första uppgifter. Faktiskt riktigt roliga uppgifter där vi ska skriva olika historier ur olika synvinklar. En roman ska också läsas och analyseras till slutet av september, nämligen "Händelser vid vatten" av Kerstin Ekman. Var på bibblan efter kursen och hade sån tur så den fanns inne, och det är en ganska tjock bok, så jag måste sätta igång så fort som möjligt om jag ska hinna. Har ingen aning om vad den handlar om så jag hoppas den är bra! Det verkar vara ett bra upplägg på kursen. Man får några uppgifter åt gången som ska göras under en viss tid, och sen får man nya. Förra hösten när jag gick den jobbrelaterade kursen "Lärande genom handledning och reflektion" så fick man alla uppgifter på en gång, och då blir det ett slags kaos i min hjärna och jag vet inte vart jag ska börja. Det här känns bättre, tror att jag kommer att bli mer effektiv på det här sättet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ni genomgår en slags snabbversion av UGL :) Kan rekommendera UGL, fast den är nog mer penetrerande i en själv :) / Micke

Catarina sa...

Jo jag har hört mycket positivt om den kursen...