Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 4 september 2011

Söndags-lat

Igår kväll åkte jag bort till Lottis ett par timmar. Satt o pratade bara o jag for hem igen vid tiosnåret. Låg o läste i boken. Har inte bestämt mig för om jag tycker den är bra eller inte. Den är lite egendomligt skriven och massor av olika karaktärer att hålla reda på. Men den är inte helt dålig, jag hänger med i alla fall... Om en bok är riktigt dålig i min smak så skenar tankarna i väg på annat och man får läsa en sida hundra gånger innan det går in vad som står där. Har i alla fall kommit en bit på väg. Nu är klockan över elva och jag har nyss ätit frukost, fast jag vaknade åtta. Lat och seg. Sitter fortfarande i morgonrock, fast det finns tusen saker att göra. Städa till exempel....=/ Usch va tråkigt. Men det måste jag nästan idag, vare sig jag vill eller inte. Det är inte bara dammigt om jag säger så, det är stökigt också, saker överallt och disk o tvätt o elände. Bara att sätta fart antar jag. I morgon kommer goaste ligan hem och det blir full rulle igen med läxor, gympakläder som ska packas o annat att komma ihåg. Dessutom är det föräldramöte både för Thea och Edvin i veckan, men det har jag portionerat ut på papporna...;-) Jag själv har personalmöte i morgon kväll och då måste jag höra om Jonathan kan vara "barnvakt". Kändes lite jobbigt med tre möten på en vecka som man ska anlita barnvakt för, så därför får det bli så, men det är ju huvudsaken att nån går, så man får veta vad som sägs. Jag får gå på föräldramötet som är för Jonathan veckan efter i stället. Det är alltid så mycket möten så här i början av terminen. Nu ska jag sätta mig o skriva en veckomatsedel och åka o handla sen. Känns som jag är tillbaka på banan. Har gått ner två av de där kilona jag hade gått upp. Känns bra. Men jag går inte tillbaka till Viktväktarna förrän jag står på plus minus noll. Det känns bara inte kul...=(
Inte nu till helgen men nästa kommer syster yster från Sveg o hälsar på. Det ser jag fram emot mycket! Känns som en evighet sen vi träffades nu fast det egentligen inte är såå länge sen. Ska bli kul. Nä, dags att sätta fart med tråkiga sysselsättningar....=/ Eller ska jag läsa i stället? ;-)

Inga kommentarer: