Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 29 september 2011

Ösregn och sommarvärme

På förmiddagen skulle vi som vanligt på torsdagar på utflykt med våra småkottar på jobbet. Regnet stod som spön i backen och det var inte det roligaste vädret. Men vi travade i väg till skogen där det var värsta geggamojan. Kul hade åtminstone barnen! Vet inte om jag själv tyckte det var lika kul.... På eftermiddagen sprack det upp och blev sol och jättevarmt ute!!! Härligt!!!! Hoppas det håller i sig några dagar!
I helgen ska förhoppningsvis Patric fixa bilen åt mig, om inte något inträffar förstås. Hoppas inget ska krångla och att jag snart kan köra med den igen. Om allt går dom det ska så åker jag troligen till Sveg helgen om två veckor. Det var meningen att mina systrar skulle komma den helgen, men nu kunde inte Camilla, och eftersom Madde var här förra helgen så bestämde vi att jag kanske åker dit i stället. Men vi får som sagt se. Madde ska ha Mary Kay-sminkparty den helgen, så det vore förstås kul att vara med!
På lördag förmiddag ska vi till grottorna vid Smitingen med jobbet. Börjar ångra mig lite. Karin som jag jobbar med sa att det är jättekrånglig väg dit och att man måste klättra i värsta "stupen". Känns inte så lockande för min smidiga kropp...;-) Då kanske jag får ryggskott igen! ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du får gå med mig och Oskar!
Var där när jag var liten och jag minns inga häftiga stup!
//Linda

Catarina sa...

Tack Linda, det känns tryggt! ;-)