Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 11 mars 2011

Vad tyst det blev!

Så där ja, det tog kanske en halvtimme efter vårt lilla bråk, så kom han ut ur sitt rum sen, helt lugn och betydligt lenare i rösten och sa att vi kan göra läxan tillsammans i morgon. Det är tur att vindarna vänder snabbt!
Gjorde klyftpotatisar med timjan o vitlökssalt och fläskfilé till middag. Mums så gott det var, synd att jag bara "får" äta en portion!
Sen sa det poff så hade Edvin gått till Alex och Thea hem till Melanie, och Jonta har en kompis på sitt rum, instängda så klart... så då var det bara jag då! Tyst blev det! Men det är skönt ibland det med.
I kväll ska jag inte göra nånting tror jag, bara vara.... Och i morgon kväll är det ju melodifestivalen förstås....
Den första april ska vi ha personalfest med jobbet. Vi ska troligtvis vara här hemma hos mig. Det blir nog kul det! Och den andra april ska jag förhoppningsvis träffa min gamla klasskompis Pär sen högskolan. Han är också fr Söderhamn och jag brukade åka med honom hem på helgerna. Vi hade mycket kul tillsammans. Sen flyttade han till Östersund och nu skulle han tillfälligt till Härnösand, så då kanske vi ska ses och ta en fika på dagen. Hoppas det blir av, vore kul att träffas efter alla år....typ...14 år.... herregud vad tiden går!
På tisdag ska jag till tandläkaren, ve o fasa!!! En vanlig undersökning, men man vet ju hur dyrt det kan sluta.... Misstänker dessutom att jag kanske har ett hål i en tand uppe, för det ilar lite mystiskt där ibland. Suck, inte kul. Jag är i alla fall glad att jag bytte tandläkare, för jag känner att nu gruvar jag mig inte för att jag är rädd som jag gjrode förut, utan nu gruvar jag mig bara för kostnaden... =/ Jag kommer säkert få skäll för att jag inte använder den äckliga bettskenan som jag betalade dyra pengar för förra året, men jag anser inte att jag behöver den längre. Tycker inte att jag är så där spänd och öm i käkarna som jag var då.
Nä nu ska jag nog sträcka ut mig i soffan och läsa Katerina Janouch bok "Bedragen". Ha en skön kväll!!!

Inga kommentarer: