Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 8 mars 2011

Stackars Edvin

Stackars, stackars Edvin. Han kräktes hundra gånger igår kväll kändes det som. Han blev så matt så han låg på golvet bredvid en hink och orkade inte gå. När han skulle till sängs fick jag hålla honom som stöd annars hade han nog ramlat. Ett så vitt ansikte har jag aldrig sett i hela mitt liv. Han har dock inte kräkts något i natt, så förhoppningsvis håller det på ger sig.

Däremot fick jag ett sms från Madde strax efter sju i morse. "Nu är det jag som har fått magsjuka", stod det. Stackarn. Åker till Härnösand och drar med sig magsjuka hem sen. Det är väl bara en tidsfråga innan Thea får det också. Och säkert jag med, bara för att jag aldrig brukar få det. Usch och fy.

Så nu blir vi hemma ett par dagar. Fick höra för nån vecka sen att barnmottagningen hade rekommenderat att man är hemma i tre dygn efter magsjuka nu, i stället för två som brukar vara det vanliga. Misstänker att det beror på att magsjukan cirkulerat i stan så länge nu, för att det ska bli nåt stopp nån gång.

(Fotot tar jag inte på mig äran för. Det är Erik som fotat det och jag tycker det är ett sånt fint kort!)

Inga kommentarer: