Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 26 mars 2011

Luciamorgon (!) och fika på stan

Halv åtta denna lördagsmorgon kom ett Luciatåg in och sjöng bredvid min säng! Kreativa Thea hade varit i farten på morgonen och tillverkat strut, stjärna, luciaklännigar till dockorna och en luciakrona till en docka (den hade hon gjort på förskolan igår). Hon är ju för rolig. Vilken tur dock att det inte är Lucia på riktigt, utan snart vår i stället! =)
Idag åkte jag, Thea och Edvin med bussen ner på stan. Jag hade lovat att de skulle få titta på leksaksaffären sen den flyttade. Där var det självfallet värsta jippot när vi kom med nån stor "haj" som delade ut saker ur en liten korg. Det var packat med folk, så jag var inte så road, men barnen var desto gladare! Sen gick vi även på affären "Döhäftigt" och tittade. Vi avslutade vår lilla runda med att gå och fika på Canal Café. Det blev en lördag helt i deras smak... Sen for vi nöjda o belåtna hem igen. Jag funderar på om jag ska orka baka nåt. Bullarna i frysen är snart slut och det är alltid bra att ha nåt att bjuda på om det kommer nån på visit. Morotskaka kanske? Funderar även på om jag ska baka bröd, det har jag inte gjort på fler år, men det är ju så gott med hembakat. Men som sagt, än så länge funderar jag bara...

Inga kommentarer: