Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 13 augusti 2011

Sommarminnen

Semesterdagarna är slut för den här gången och på måndag börjar allvaret på riktigt. Jag känner mig tyvärr inte redo för det. Jag hoppas det känns bättre när man väl är där, men just nu känns det som jag behöver vara ledig lika länge till...

Sommaren har i alla fall varit den bästa på länge. Vi har gjort massor, även om det inte är några märkvärdigheter... Det första som hände i början av sommaren var ju vår lilla "björnsafari" i Sveg, vilken grej! Brorsan fyllde 30 i juni så då var vi dit på kalas! Den helgen hann vi även hälsa på storasyster Camilla och min kompis Jenny! Vi har hunnit med flera Sveg-resor, varav en sväng var jag och Madde även till Röros i Norge! Barnen fick dessutom åka flygplan med Mathias när vi var i Sveg! Var även till Los och träffade Maddes mamma Lena för första gången på mååånga år... Madde har varit här... Har även hälsat på min far fler än en gång och även barnen har varit med dit och övernattat! Där hann jag även med att träffa min kusin Håkan för första gången på kanske 28 år? Vi har haft några stranddagar både på Stallarna och Svartvik, samt massor av pool-bad! Thea har lärt sig simma! Några fina grillkvällar vid Sälsten i goda vänners lag har vi också hunnit med. Vi har spelat minigolf, shoppat i Birsta o varit på stadsfest och ett par andra utekvällar. Skjutsade barnen till mamma och där fick de njuta av några underbara dagar med fiske och mys i stugan. Ja den här sommaren lever vi länge på... Vädret har inte varit det bästa tycker jag, jag hade önskat fler strand-dagar, men vad gör väl det när vi upplevt allt det andra?

Inga kommentarer: