Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 3 augusti 2011

Nu har jag ansökt!

Det får bära eller brista. Jag vet inte ens om jag har behörighet eller om jag måste läsa in en massa ämnen först. Men jag har i alla fall skickat in ansökan med betyg. Sen är det väl bara att vänta och se. Det stod att man ska ha grundläggande behörighet, vilket jag antar innebär treårigt gymnasium, vilket jag inte har. Jag har bara tvåårigt gymnasium, och jag misstänker att det inte är någon bonus att man har läst på högskola efteråt?? Nåja... Kommer jag in så kommer jag in, om jag inte gör det så vet jag åtminstone det. Då kan jag inte ångra att jag inte sökte i alla fall.

I morse var jag ute och sprang igen, före jobbet! Kvart i sju närmare bestämt... Orkade ännu längre, ja faktiskt riktigt långt. Alltså då menar jag inte långt, ordagrant, utan jag menar långt, för att vara mig, och speciellt med tanke på hur otränad jag är! Kände mig mycket nöjd med mig själv. Känner dess värre av hälen lite grann, så jag får väl se hur det går om jag ger mig ut fler gånger. Blir det värre får jag väl ge mig.

Strålade sol har det varit hela den här veckan. Men nu sägs det att det ska bli kallare med regn igen... Nu är det bara torsdag o fredag kvar att jobba, sen är det helg och en veckas semester igen! Ååååh vad jag är glad nu att jag gjorde så! På fredag kväll kommer Anja hit på middag och "pratkväll". Det blir trevligt det!
Nu ska jag försöka orka dammsuga lite grann... det är ju så varmt i lägenheten hela tiden så man blir ju alldeles svettig bara man rör på sig lite. Öppnar i morgon, vilket innebär att jag slutar tidigt. Mamma kommer upp med barnen efter deras stug-vecka. Vilken otrolig tur de har haft med vädret. Misstänker att de är supernöjda med dagarna. Det är egentligen "pappavecka" nu, så de åker dit sen, och kommer tillbaka på måndag igen. Go´klimparna! Ska bli kul att få se foton.

Inga kommentarer: