Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 8 augusti 2011

En liten uppdatering om mitt hurtiga liv

... Kom på att jag måste berätta att jag var ute och sprang igen i morse, för fjärde gången.... och jag orkade HELA den lilla rundan jag försöker mig på! För första gången! Jag har för mig att jag någon gång hört att den är 2,5 km, men jag kan inte svära på det. Men OM den är det så är det skitbra för att vara mig!!!! Eller det är skitbra, oavsett om den är kortare, för det är första gången någonsin som jag orkar hela. *mallig*. Ville bara säga det.... men sen är det ju det här med maten...suck... måste ta itu med viktväktarna igen bara det blir vanlig "vardag" igen, det är lättare då på nåt vis. Just nu är det ingen ordning alls. Men just därför är jag i alla fall glad att jag rör mig lite. Men som vanligt har jag inga stora ambitioner om att jag kommer hålla i den positiva trenden. Jag tar dagen som den kommer och för varje gång jag gör det så är det ett plus, men jag vet även hur fort jag brukar ledsna på allt som har med motion att göra...
Idag kommer lilltroll hem. Grabbarna ska stanna en extra natt hos Erik, så de kommer i morgon. Får ha en myskväll med min goaste Thea. I morgon ska hon skolas in på fritids, så jag antar att hon har en massa förväntningar! Spännande!

Inga kommentarer: