Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 20 augusti 2011

Enformigt svart och defekta fötter

Var ner på stan och hittade en fin topp på Lindex som jag ska ha i kväll. Och till den ska jag ha svart kjol o svarta leggings... Färgglatt och fint! ;-) Jag tänker alltid att jag ska köpa nåt i nån rolig färg, men det slutar väldigt ofta med nåt svart har jag märkt. Jag är väl en enformig och lite tråkig person när det gäller kläder. Men skit samma, svart passar ju alltid åtminstone.
Hittade två jättefina ögonskuggor från Lumene och ett läppglans på nån super-rea på Åhlens, 10 kr per del... sånt gillas!!! =) Sprang runt och provade skor, men som vanligt passade inget mina stora breda plattfötter. =( Sprang och sprang var kanske en liten överdrift, vi har ju bara en skoaffär i den här stan (Euro sko), och så ett litet rum på Syster & jag med några få par. Blir alltid så irriterad på mina fötter. Är inte skorna för smala, så är de för tight upptill, så de klämmer åt på foten, eller nåt annat. Mina fötter är inte skapta för snygga skor helt enkelt. Kan man få byta ut dom tro?

3 kommentarer:

Linda sa...

Har inte heller fötter skapta för snygga skor. Så jag lider med dig! Hoppas du får kul ikväll!

Catarina sa...

Tack det ska jag ha! Skönt att höra att det finns fler med felande fötter, nu känns det lite bättre! ;-) // C

Anonym sa...

Hur hade ni det? Vad drack ni? (överflödig fråga så klart) Vem träffade ni? Vilka blev fulla och gjorde bort sig? Vad spelade de för musik? Hånglade Lottis bakom någon högtalare?
Tell me!
Kram B.