Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 21 augusti 2011

Oj oj oj...

Det blev en riktigt rolig kväll igår! Jag Lottis o Anja hade lite partaj hemma hos Lottis, och sen gick vi ner på Hamnkrogen. Som tur var slutade det regna tills vi skulle gå, för innan öste det ner! Vrickade foten på väg ner, men det gick bra, trodde jag då i alla fall... The Scramblers spelade på Hamnkrogen och det var riktigt roligt att dansa! Dansade och hade kul kvällen lång och gick hem, som jag lovat mig själv att aldrig göra på natten.... fast jag var ju bara ensam från Anjas o hit, så det var ju inte såå långt. Somnade, men vaknade i natt och hade så vansinnigt ont i foten! Kunde knappt röra den, och undrade i mitt stilla sinne hur jag kunde ha det?? ;-) Kom sen fram till att det kanske var för att jag hade vrickat den?? Sen sov jag till tio, klev upp o drack vatten o åt Ipren. Somnade igen efter nån timme och sov till 15.20!!!! Herregud, hela dagen är förstörd! Men det var det värt, för det var som sagt en väldigt rolig kväll! Nu är jag pigg som en lärka och ska snart hämta bilen hos Lottis. Eftersom jag har en invalido-fot så har jag ringt efter skjuts dit...

Till Britta som undrade en massa saker i förra inlägget vill jag bara säga: Nej, det var inga skandaler den här kvällen, ingen champange, inga skogsmullar och inga cowboyhattar heller... Men uppenbarligen kan man ha kul ändå! ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

:) Tack för infon!
/Britta