Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 30 augusti 2011

Krasslig och fet

Har varit en död sill hela dagen. Vaknade var tionde minut hela natten (ok, kanske en överdrift, men det kändes som det!). Var på jobbet 6.30 och sen har jag varit hur trött som helst hela dagen lång. På eftermiddagen började jag dessutom känna mig mer och mer krasslig. Halsen och huvet (för att gnälla lite igen...). Kände mig som jag blivit överkörd och hade inte nån energi alls till någonting. Började tänka på morgondagen. Vi som ska till skogen med hela förskolan i morgon. Brist på vikarie, dåligt samvete...ifall jag skulle bli sjuk...Tog för säkerhets skull med mig lite telefonnummer till de få vikarier vi har när jag gick hem, ifall jag skulle bli tvungen att ringa in någon. Kom hem, lade mig raklång på sängen och låg där nån timme. Sov inte, men sen kände jag mig ändå piggare, så min tro och förhoppning är att det blir en vanlig arbetsdag i morgon ändå. Skönt! Känner inte att jag har varken lust eller råd att vara sjuk. =( Dessutom är det tjejmiddag hos Lottis på torsdag, och den vill jag definitivt inte missa! Känns som vi har haft ett låångt uppehåll nu under sommaren, så det ska bli roligt att ses alla fyra igen.

På tal om middagar och godsaker så tog jag mod till mig och ställde mig på vågen igår morse. Har ju slarvat en hel del över sommaren, eller rättare sagt från juni till nu. Hokus Pokus så var fläsket tillbaka! Snabbt gick det som alltid. Nästan sju kg har jag gått upp! Hur sjukt är inte det??? Ok att jag har slarvat under tre månader, men är det normalt att gå upp så snabbt i vikt?? Jag börjar på allvar tro att det är nåt fel på min kropp. Vill bara grina och gömma mig under täcket. Men i stället ska jag tjata på mig själv att ta nya tag igen. Jag kan ju inte ge upp helt när jag gjorde det så bra!!! Besviken på mig själv ändå. Det var ju just det här som inte fick hända.

2 kommentarer:

Linda sa...

Har du kollat värdena på din sköldkörtel? Jag har ju underfunktion av den och jag har ett helvete att gå ned i vikt, får verkligen kämpa. Och jag går LÄTT upp de tappade kilona. Kan ju vara värt att kolla upp det. Googla på hypotyreos så får du säkerligen upp en massa info. Kram

Catarina sa...

Tack för tipset Linda, men det kollade jag för ett år sen och det var som det skulle! // C