Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 12 augusti 2011

Hur länge får 13-åringar vara ute på stan?

Fy vad jag tycker det är jobbigt med Jonathan just nu. Han och en stort gäng kompisar har börjat hänga nere på stan. De håller tydligen till vid Hemköpstaket. De "pratar och åker skateboard" enl de uppgifter jag har fått. Men för det första gillar jag inte över huvud taget att de hänger just på stan. För det andra tycker jag inte att de får vara där så sent. "Alla andra" får tydligen vara där till minst elva, halv tolv, men jag o Erik har satt en gräns på kl 22, och det tycker jag är SENT för att vara på stan i den åldern!!!! Jag tycker vi är generösa där! Idag erbjöd jag mig att hämta honom 21.45 för att jag inte vill att han ska gå hem. Så nu har jag nyss hämtat honom. Och vad möts man av?? Jo en skitförbannad Jonathan som skäller på mig för att jag är den töntigaste mamman i stan, det är BARA han som måste åka hem så tidigt, det var ju nu de flesta kom... "Inget kan ju hända ändå" och "vi gör ju inget dumt".... Han får minsann inte göra nånting för oss!!! Inte ens pierca sig i läppen! Stackars barn, eller hur? Han gick med bestämda steg uppför trapporna, gick in, kastade av sig skorna, gick in i sitt rum och drämde igen dörren med en smäll!!!! Jag blir så less!!!! Vad är det med alla andra föräldrar då som låter barnen vara ute på stan så sent?? För det är inget påhitt att de får det, jag såg ju alla med egna ögon, och de är i samma ålder. Vissa till och med yngre. Jag förstår inte det riktigt. Jag tycker inte att man har nåt på stan att göra ens. Det måste väl finnas andra ställen att hålla till på? Nu känner jag mig hönsig och gnällig, men tycker ni inte att jag har rätt?? Jag blir så arg, ledsen och frustrerad!!! Det här är väl bara början? SUCK!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter tufft!
Tycker ni har satt en rimlig tid och jag förstår dig! Vad säger alla andra föräldrar? Varför just stan, vad är det för fel på andra ställen?
Tyvärr är det nog bara att bita ihop och vara konsekvent. En dag kommer nog Jonte förstå!
Ses på måndag!
Kram Linda

Catarina sa...

Jo jag vet ju att det är det som gäller... men jag blir så bekymrad över att vi måste bli ovänner, jag gillar inte sånt! Men du har rätt, en vacker dag så förstår han nog...

Anonym sa...

Jag tycker du gör helt rätt Catarina. Stå på dig <3
Kram
Maria

Catarina sa...

Tack Maria! (Vilken Maria det nu är? ;-))