Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 24 augusti 2011

Finaste go´-trollen

Idag fick Edvin och Thea vara hemma med Jonathan. Jag hade kort-dag så jag tänkte testa och se hur det gick. Igår kväll hade vi lite "vad-som-gäller-när-man-är-hemma-själv-prat". Jag påtalade att det är noga att de försöker hålla sams, när Jonathan är så snäll och är hemma med dom. Tillade även på ett fint sätt att jag skulle uppskatta att lägenheten ser ut som när jag lämnar den på morgonen- att det inte ska vara jättestökigt överallt när jag kommer hem...

Gick till jobbet i morse när alla sov. Döm om min förvåning när jag kom hem!!!! Thea och Edvin hade städat hela lägenheten utom Jonathans rum... och då menar jag STÄDAT. De hade bäddat min säng, gjort rent på diskbänken, dammsugit, dammat lite här o var, gjort rent i handfatet i badrummet... ja det mesta! Gissa om jag blev glad??? Vilka underbara barn! Dessutom hade de varit sams hela dagen, ätit frukost tillsammans och sett på film o myst i soffan. Jag säger då det, det var inte vad jag väntat mig när jag kom hem! Jag tyckte att de helt klart var värda en var sin extra glass! =)

Åkte ner på stan sen. Jonathan klippte sig ordentligt, och han blev jättefin, och Thea fick luggen klippt så hon ser också ut som en ny människa! Edvin ska jag klippa i kväll, han friseras fortfarande med maskin... Sen åkte vi på Härnöhallen och handlade...alltid lika kul...(eller inte...)

I morgon börjar de i skolan efter ett långt och härligt sommarlov. Edvin och Thea längtar. Det gör inte Jonathan, tyvärr... Nu är snart vardagen igång på allvar med läxor och tider som ska passas. Men vi har en härlig sommar att se tillbaka på!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finaste barnen! Känn dig stolt!
Klart de var värd en extra glass.....varje dag resten av veckan :)
//Linda Viberg

Linda sa...

Har kollat hjärtljuden fem gånger sammanlagt och de har då legat på: 150, 144, 145, 136 och så nu 160. Men nu sist var det nog högt för att Liten var lite irriterad gissar jag :)

Catarina sa...

Haha, ja spännande är det i alla fall!!! Lycka till med bebis! // C