Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 20 december 2010

Vilken vinter...

Nu är jag mer än less på snön kan jag lova! Det har fortfarande inte slutat så ni kan ju tänka er själva vilka mängder vi har här nu! Jag är såå glad att jag bor i lägenhet just nu! =)
Jobbade till halv fyra idag, frös som en galning när jag kom hem så jag var tvungen att ställa mig i duschen och stå där länge länge i hetvattnet för att bli varm...Burr. Birsta blir nog i morgon, för det blev inte idag. Undrar hur många miljoner människor det är där den här veckan? Till planeringsdagen den 7 januari har vi fått två häften som vi ska läsa igenom, och för det har vi givit varandra tid att läsa. AC fick två timmar idag och jag får två timmar i morgon, vilket innebär att jag går hem klockan tolv i morgon! Skönt..... mycket skönt till och med! Nog för att det är jobb att läsa också, men ändå annat när man är hemma!
Idag har barnen åkt igen, så nu är det tyst här hemma. På gott och ont.

Inga kommentarer: