Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 16 december 2010

Stoppa tiden!

Sitter o klickar mig tillbaka på inlägg jag skrev för ett år sen vid den här tiden...Jösses vad fort det går! För ett år sen fick jag precis reda på att jag fått tjänsten på Gånsviks förskola, så jag har snart jobbat där ett helt år! Det är ju inte klokt. Sen dess har tiden rusat iväg och jag hinner inte med på vad som händer! Känns som hela året varit ganska händelsefattigt egentligen...förutom sista månaderna när det hänt massor i stället. Undrar hur nästa år blir? Säg 2011 och tänk på hur overkligt det låter! Det var ju nyss början av 90-talet känns det som i min värld. Jag har bott i Härnösand i 16 år. SEXTON år. Och folk säger att tiden går fortare när man blir äldre... då undrar jag allt hur fort det ska gå då?? Nu blev jag sugen på att titta på gamla kort o bli nostalgisk.

1 kommentar:

Linda sa...

Visst flyger tiden fram! Tyckte inte det var länge sedan man stod ute i kylan och önska varandra ett gott nytt år 2010, och nu är det snart 2011. Hur gick det till? Skulle vara fint med en pausknapp ibland :) Hoppas ögat är bättre! Kram Linda