Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 28 december 2010

Uttråkad =(

Nog för att det är skönt att vara ledig, men jag har så tråkigt. Tar mig liksom inte för nåt. Ringde Ann o hörde om hon ville komma o dricka kaffe, men det blir i morgon i stället då det inte gick idag. Har plockat lite och dammsugit det värsta... men sen då? Thea är helt plötsligt jätteförkyld, hostar och är täppt, tur vi är ledig!
Nej, det är allt lite halvsegt idag. Vaknade strax efter åtta av att nån dåre BORRADE här i hyreshuset! Den tiden i mellandagarna när många är lediga! Då kände jag mig som en sur-tant, hade lust att gå ut och skrika allt vad jag kunde! När man för en gångs skull sover...och barnen sov också! De sov för den delen ända till nio idag!
Är lite avis på syster yster som åker till Thailand på lördag.... gud va härligt att komma bort från den här hemska vintern. *vill också*.
Idag när man tittar ut upptäcker man dock att det finns nåt som inte är som vanligt. När man funderat en stund upptäcker man vad det är: Det snöar inte idag. Fast det börjar nog snart igen. Om det inte blir 28 grader kallt förstås. Det brukar vara antingen eller.
Thea tittar på Dumbo på film. Som omväxling till Skönheten och odjuret, och Scooby-doo. Edvin är ute och leker i snön och Jonathan är hos en kompis. Bara mamman som har tråkigt. Måste hitta på nåt.

Inga kommentarer: