Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 6 december 2010

Idag är det måndag

Det är bara måndag och fredag känns det som. Jobbar halvdag på jobbet och sen är det självstudietid på eftermiddagen. Måste även försöka stressa ner på stan en sväng, måste köpa paket till "julklappsleken" som vi ska ha på julfesten på jobbet i morgon, plus lite andra ärenden.
Jag förstår inte riktigt att det är en bit in i december redan, hela hösten har bara försvunnit utan att jag hunnit reagera. Hoppas hela vintern går lika fort, då är det snart vår igen och fåglarna kvittrar. Fast just nu känns livet helt ok i alla fall! Ha en trevlig måndag!

1 kommentar:

madde sa...

Men Catarina, inte kan du väl längta till tt fåglarna börjar kvittra? Du vet ju likaväl som jag hur mycket man kan störa sig på det ljudet! Kan ju vara grymt irriterande ibland!
Däremot kan vi längta tills asfalten är bar och gräset börjar grönska. Ta bara bort alla kusar och fågelkrax, så kan man inte begära så mycket mer! :)