Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 19 december 2010

Uttråkad

Fy vad tråkigt det är idag! Vill absolut inte gå utanför dörren i det här vädret! Mamma ringde o sa att hon kommit hem, men det tog TRE timmar att åka hem idag, i vanliga fall ca 2 tim o en kvart. Skitväder!
Jonathan är ute, Edivn är hos Jesper o Thea hos Lina.... och jag är bara så uttråkad! Vet inte vad jag ska hitta på....noll fantasi. Ann ringde o frågade om jag ville följa med till Birsta antingen på måndag eller tisdag, hon skulle ringa med kort varsel när det var dags. Det vill jag gärna, har ju som sagt en del kvar att handla... svårt i år... fast det säger jag varje år. Edvin o Thea är så gott som klar så det är egentligen bara Jonathan kvar, men det är just han som är så svår! Han är inget småbarn som man kan köpa leksaker till, men han är inte vuxen heller... och man får inte många tips när man frågar vad han vill ha heller....suck. Det är inte lätt. Men desto bättre att jag kommer till Birsta, där det finns lite mer att välja på i alla fall.
... och ont i det jäkla ögat gör det! Huvudvärken släppte ju, men knölen under ögat känns nästan likadan, så jag hoppas verkligen att den tänker försvinna så jag inte måste åka och skrapa bort den som doktorn skrämde mig med. Blir ju rädd när den inte försvinnner och ögat är irriterat. Fast det syns dock inte så mkt tack o lov.

Jäkla väder, jäkla öga....men snart, snart, snart är det......Julledigt!!!!! =)

Inga kommentarer: