Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 22 december 2010

Morgonöverraskning och glada nyheter!

I morse började jag 7. När Malin kom halv åtta sade hon: "Jag har fått i uppdrag att lämna en liten sak till dig Catarina", och så gav hon mig en liten påse, och jag fattade noll. Det var ett fiiiint halsband som det stod "sister" på, vilket gjorde att jag ganska snart kunde räkna ut att det var min kära lillasyster Madde som ordnat detta! Vi har en förälder i huset på jobbet som är fantastiskt duktig på att göra smycken, och man kan besälla av henne. En gång hade jag beställt ett halsband av henne till Madde. För några veckor sen undrade Madde vad denne förälder hade för hemsida, för hon skulle beställa ett halsband till en kompis. Men nu visade det sig alltså att även jag skulle få ett! Vad GLAD jag blev! Vilken överraskning så där tidigt på morgonen! Kul kul!  

Sen flöt dagen på som vanligt på jobbet, har hunnit med lite extra saker idag för vi hade så lite barn så här i juletider. På eftermiddagen ringde min chef och berättade vilka som hade sökt tjänsten på vår avdelning. En person, Karin, känner jag sen jag jobbade på Grönbacken och hon är super, och jag visste att hon hade sökt och jag hade lagt ett "gott ord" för henne dessutom. Min chef sa att hon nog skulle kunnna erbjuda henne tjänsten, och så blev det. Och hon tackade ja! Så nu känner jag mig trygg och helnöjd!!!! Så sorgligt att Kattis har slutat hos oss idag för hon är också super att jobba med, men nu när jag vet att vi får Karin så känns det ändå bra. Alltid lite gruvsamt när man inte vet vem man ska jobba med, eftersom det blir lite "skört" när man bara är tre personer i ett arbetslag, men nu känner jag mig så glad! Vi kommer fortsätta vara ett kanon-team på vår avdelning! Vilka roliga  nyheter så här innan jul, det kunde inte bli bättre!

2 kommentarer:

Linda Åsberg sa...

Hej!
Vad roligt att du gillade halsbandet.
Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Kram Linda

Anonym sa...

Jättefint halsband!
Dela gärna med dig av den adressen!
Önskar dig o de dina en riktigt GOD JUL!
Kram Monica