Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 30 december 2010

Leksaker, skruvmejslar o batterier

Gud var irriterande det är med alla nya leksaker. För det första är allting fastskruvat i kartongerna när man ska få loss dom. När man väl fått loss dom upptäcker man att en massa saker kräver olika batterier, som man såklart har glömt att köpa. Självklart blir barnen besvikna och less när de inte kan prova de nya sakerna direkt. När man väl är på affären, som igår, kommer man på att man skulle ha batterier, men att man glömt att kolla vilken sort det ska vara. Då chansar man på att det ska vara de vanligaste och köper två olika sorter för att man tror att man garderar sig.
Kommer hem och ska sätta i batterierna, kommer på att "ja just ja, jag äger ju inte en enda skruvmejsel", och självklart ska alla batteriluckor skruvas upp. *Less, less, less*.... Hämtar en kniv o försöker skruva med den, men det enda som händer är att skruven blir lite förstörd och knivsudden aningen trubbig... Får till sist upp åtminstone en lucka på en leksak, då upptäcker man att man har köpt fel batterier, självklart. Edvin lyckades få upp luckan till sitt kassaskåp som han fick och fantastiskt nog passade batterierna i det, men då kom nästa problem, det vanligaste av dom alla...Mammans fantastiska tekniska sinne. Hur fasiken ställer man in säkerhetskoden för att få upp skåpet??? Nu är jag lätt irriterad..... Jag har insett att jag måste köpa skruvmejslar, läsa vad det ska vara för batterier till de saker som de fattas till, skriva upp det till nästa gång jag ska på affären, sätta mig ner, räkna till tio och försöka förstå det lilla instruktionshäftet till en förbannade leksak som står och hånler åt mig, som faktiskt funkar, bara man kommer på hur?

1 kommentar:

Anonym sa...

djupa andetag i påsen...såja! Kanske lite Prozac oxå P:

\\P