Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 3 december 2010

Trallalalaaaaaaa, vad jag är glaaaaaaaaa ;-)

Bara är det! Fråga mig inte varför..... Men det känns bra inombords. Jag skiter i att det snöar idag.
Har jobbat till kl 16. Hade fruktansvärt dåligt samvete när jag gick från jobbet då det var en ensam ny vikarie kvar med 11 st barn!!!!!! Jag kunde dess värre inte jobba över heller eftersom Edvin skulle komma hem från skolan och inte hade nån nyckel. Kände mig som en skurk när jag gick. Men hon fick mitt telefonnummer om det skulle vara nåt så kunde hon ringa, men hon ringde inte, så det gick nog bra ändå...

Hade turen att få åka med Ann på Härnöhallen efter jobbet. Herregud folk är som galna på fredagar, jag hade lust att köra över allihop med kundvagnen...suck, ALLA ska handla just då och halvspringer som tokar överallt. Usch! Men sååå skönt att få skjuts med alla kassar, det är så grymt tungt att bära. Sist trodde jag armarna skulle lossna innan jag var hemma. Så tack snälla Ann för att du erbjuder att jag får åka med!!!

Blir självklart fredagsmys med barnen och Idol.....

Jonathan är överlycklig för att han ska få följa med en kompis till hans morfar i Gällivare på sportlovet och åka bräda/slalom. Kompisens mamma ringde mig nyss och pratade, hon skulle kolla busspriser så vi kan boka redan nu i så fall. Det är ju ett tag kvar... Kul för Jonathan.

Ha en skön fredagskväll!!! Det ska jag ha. =)

Inga kommentarer: