Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 25 december 2010

Idag blir det julafton igen!

Följde med Thea o Patric till hans föräldrar igår och firade jul där. Det var trevligt och god mat. Thea öppnade alla sina julklappar från dom, men har alla som är från mig kvar tills idag! Hon och grabbarna kommer kl ett och då blir det julafton här.... Ska bli mysigt. Ringde till grabbarna o sa god jul igår men de var nästan okontaktbara då de var helt inne i julklappen Skate 3 (ett spel), som de hade önskat och fått av Erik. Ingen  mening att prata i telefon då.... de hörde nog inte ens vad jag sa...=)

Jag fick en soda streamer av mamma och Jerry i julklapp. Jag har bara ett stort problem och det är min saknade tekniska ådra åter igen. Jag vet inte hur man sätter ihop manicken. Hur svårt kan det vara?? Har försökt tyda beskrivningen, men fattar noll som vanligt. Får be någon om hjälp. Suck. Jag hatar att jag är så här oteknisk. Jag menar, det är tre delar som ska sättas ihop. Jaja, det är bara att acceptera att jag är så här. Är ju bra på andra saker i stället....eller....(!?)... Jag satt i alla fall och kämpade med den där här i min ensamhet i går kväll när jag hade kommit hem, men det slutade med att alla delar står fint uppradade mitt på bordet och jag själv gick och lade mig i irritation och frustration. Men annars var det en bra julklapp som säkerligen kommer att användas! Bara jag fått ihop den så...;-)

Nej nu ska jag röja upp lite här, har helt plötsligt stökigt, och jag kan ju inte skylla på barnen då de inte har varit här....Det är endast jag som stökat till, så då får jag väl ta rätt på det antar jag! Och stökigare lär det ju bli sen av alla julklappspapper och kartonger...
God fortsättning på julen!

Inga kommentarer: