Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 5 december 2010

2:a advent

15 minusgrader och klar himmel, så ser andra advent ut i år. Idag kom vi ihåg att tända andra ljuset när vi åt frukost, mycket viktigt för Edvin, som var förundrad över att jag hade glömt att tända det första ljuset förra helgen, då jag var ensam. Det tyckte han var för bedrövligt.

Idag måste jag helt enkelt plugga lite. Har bara idag och ett par timmar efter lunch i morgon på mig, sen är jag upptagen ända till på onsdag när examinationen ska ske på skolan. Man kan säga att det brinner i knutarna. Jag ska hinna läsa flera kapitel ur en urtråkig bok och göra frågeställngar till den, plus att jag ska läsa igenom ett helt examensarbete på 15 högskolepoäng som jag ska "bedöma" utifrån en rad kriterier. Oj oj hur ska det gå?? Undrar ofta hur jag tog mig igenom högskoleutbildningen när jag läste till förskollärare? Har ju noll självdisciplin! Fast då hade man inga barn och var alldeles själv förstås. Men ändå.

Nej, dags att sätta fart!
Vinterlandskap utanför fönstret från barnens rum.

Inga kommentarer: