Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 2 december 2010

Städar-tagen

Jösses vilka dammråttor, de äter nästan upp mig!!! Blääh, men nu är de väck! Har dammat o dammsugit o nu ska det våttorkas. Fy sjutton, vart kommer allt damm ifrån?? Det märks då att jag inte är pedant av mig när det blir så här dammigt innan jag tar tag i saken!

Thea mår bra nu, hon är pigg och har inte ont i magen. I morgon är det tillbakagång till förskolan för oss båda. En ynklig dag och sen är det helg igen! Fredagsmys och Idol=standard på fredagar... Nu är det inte många kvar i Idol, hoppas att Jay vinner! Har inga andra planer för helgen, men antar att jag måste ta itu med de sista uppgifterna och läsningen till utbildningen. Det brinner i knutarna nu. Blir så lätt att man gör andra saker på kvällarna.... Dessutom har jag plötsligt blivit värsta nattugglan, jag som kunnat somna hur tidigt som helst förut. Vart kommer denna nya energi från??

Idag kom äntligen mitt nya Visa-kort, var ju tvungen att beställa ett nytt då när jag hade tappat plånboken, skönt när det blir som vanligt igen... behöver handla kan man lugnt säga, det ekar nästan i skåpen! Får nog ta mig en tripp ner till Härnöhallen sen.

Känner mig så glad och sprallig idag, så där fnissig och energisk! =) Nöjd med livet liksom! Trots att det är vinter och elände.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att se att du mår bra gumman.
\\P