Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 29 december 2010

Bakar rulltårta

Idag kommer Ann på fika. Kom dock på att man kanske bör ha nåt att bjuda om nån ska komma, så jag slängde ihop en rulltårta efter frukosten. En sån med mocca-kräm emellan. Är dock lite lur på att det smakar för mycket kaffe av den. Jag tror helt enkelt att den blev misslyckad, så vi får väl se om den slinker ner....

Igår kväll när jag stängde av datorn var det över 40 besökare här på bloggen, det är nog rekord på en dag. Kul! Vore ännu roligare om jag visste vilka ens hälften var, men de flesta som läser är ju så anonyma, tyvärr. Ett plus dock till alla som berättar eller skriver att ni läser ibland, det gör mig jätteglad!

I morse sov jag ända till nio, och barnen vaknade strax därefter....Skönt att inte bli väckt av nån borrmaskin idag...;-) Härligt! Ändå somnade jag hyfsat tidigt igår kväll, kanske vid elva eller nåt sånt. Känner mig på bra humör idag! =)

6 kommentarer:

Mia sa...

Jamen jag är ju här, som alla andra dagar, men det vet du ju redan. Inte är jag så bra på att skriva kommentarer men jag är desto bättre på att läsa varje dag :)

Hoppas rulltårtan är god, hälsa Ann ;)

Catarina sa...

Mia som jag inte känner?? Jag uppskattar att du läser och dessutom talar om det! Jättekul!Tack för det! =) // C

Mia sa...

Japp, Mia som du inte känner, fast nu gör du ju det här ändå (på bloggen) kan man väl säga :)

Catarina sa...

Haha, ja fast du känner nog mig bättre! =) Kul i alla fall att du läser! Ha det så bra! // C

Erica sa...

Hej Catarina!
Jag brukar kika in i din blogg ibland =) /Erica Näsström =)

Maria sa...

Jag läser när du påminner mej genom att länka på facebook:P Tycker det är kul att läsa om er eftersom vi aldrig träffas:(
Gott nytt år, kram