Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 19 december 2010

När tar snön slut från himlen??

Jösses vad det snöar! Och har gjort hela helgen! Mamma kom på lördag förmiddag, och sen åkte vi ner på stan. Hon och Thea gick o tittade på leksaker o annat, medan jag sprang lite "hemliga" ärenden på andra affärer. Fast jag är inte klar. Har bara köpt EN julklapp till Jonathan än så länge, så det blir nån dag i veckan jag får springa o trängas med alla andra på stan. Sen åkte vi hem, och jag gjorde Lasange till middag, gott! Var hundra år sen jag gjorde det sist. Sen blev det till att sjunka ner i soffan, och där satt vi resten av kvällen. Bara dåligt på tv:n som vanligt, men vi satt o pratade och barnen fjäskade för mormor så de fick bli killade på ryggen....;-)
Snön vräker som sagt ner även idag så efter frukosten for mamma hem igen. Inget kul väder att köra i... I morgon är det redan måndag igen, denna vecka har gått rekordsnabbt! Har tagit komp halva torsdagen så jag går hem efter lunch, och sen är jag ledig ända till tredje januari. Underbart skönt ska det bli!!! Tre och en halv arbetsdagar kvar!

Inga kommentarer: