Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 31 december 2010

Gott Nytt år!

Så har ett helt år passerat igen då.... Tycker det var nyss jag satt här och summerade 2009 som hade passerat, nu är det dags att lämna 2010.
Året har varit ganska händelselöst, men blev ett väldigt bra år på många sätt.
I januari fick jag jobbet jag allra helst ville ha efter att Sländan hade slagits igen. Jag blev väldigt glad då jag fick beskedet att jag fick tjänsten på Gånviks förskola. Trivsamt, nära och bra! Fick nya arbetskamrater och lärde känna Jessica, som jag även umgås lite med privat. Lärde även känna Anja som har blivit en god vän detta år, även om vi "känt till varandra" tidigare också. Kul med nya vänner!
Vintern var lång och kall, med mycket snö, men när den väl började tina bort så gick det ganska fort och det blev vår även detta år! Men vart våren tog vägen minns jag inte, vad hände då?? Mådde lite dåligt en period med yrselattacker och annat konstigt, men det var nog nån slags stress, för sen försvann det av sig själv.
Sommaren kom och det blev åtminstone tre varma veckor i början av semestern. Syster Madde var på besök och vi solade, badade o verkligen hade semester, och shopping i Birsta förstås, som alltid när hon kommer! ;-) Gjorde inte så mycket annat på semestern heller, jag tycker om att bara vara när jag är ledig, hur tråkigt det än låter!
När semestern tog slut bestämde jag mig för att ta tag i min vikt, för hundrafemtiotredje gången ungefär, gick med i Viktklubb och var ihärdig en period och gick ner några kg om än långsamt. På jobbet gjorde vi en stor omorganisation i huset så jag fick åter igen börja i ett nytt arbetslag, men det har varit bara roligt och positivt. Härliga arbetskamrater!
I september fick jag energi från ingenstans och tog itu med mitt liv, bröt upp från mitt o Patrics förhållande och det är det bästa jag har gjort på mycket länge. Fick lägenhet snabbt, nära o bra. Allt löste sig med huset och vi är inte ovänner på nåt sätt. Barnen verkar ha tagit det ganska bra och ingen verkar må dåligt. Jag trivs jättebra i lägenheten och tycker att det har blivit riktigt mysigt. Känner mig glad och positiv, och helt plötsligt gick jag ner mer i vikt utan att jag ansträngde mig, så nu när året är slut har jag lyckats gå ner tio kg sen första augusti. (Fast jag har ju mer än det dubbla kvar....).
Jonathan har börjat på "högstadiet" detta år och det känns overkligt att jag har så stora barn. Edvin går redan i tvåan och Thea går sista året i förskolan.
I kväll ska jag fira nyår med dom tre, de bästa jag har! Jag tror och hoppas att 2011 blir ett väldigt bra år!

Gott nytt år!!!!!!

6 kommentarer:

Helen sa...

Gott Nytt år! Jag och Patrik firar ensamma eftersom han blev sjuk när han skulle ha ledigt, precis som jag. Dock inte så farligt så att vi inte kan äta något gott. Håller på att värma upp uterummet just nu så att vi kan sitta där. Vi syns 2011!

Catarina sa...

Tack Helen! Vad typiskt att bli sjuk när man ska vara ledig o ha det bra! Hoppas ni snart kryar på er! Mys i uterummet och Gott Nytt År till er också! // C

Anja sa...

Ja tänk så mycket som kan hända på ett år....Jag är också glad att jag lärt känna dig bättre det här året :-). Jag tror och hoppas också att 2011 kommer att bli ett kanonår!! Ha en fortsatt trevlig kväll och ett Gott nytt år! Kram!!

Catarina sa...

Tack det samma Anja! // C

Ingela sa...

Vad fint du har skrivit om ditt 2010! Hoppas du får ett underbart 2010 för det förtjänar du, du är en super människa! Saknar sländan tiden..

Ha det bäst

Catarina sa...

Tack Ingela, vad kul att du hittat hit! ja jag saknar också Sländan-tiden, den var speciell... // C