Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 13 maj 2010

Vin, mat, singstar och glada miner!

Personalfesten igår blev jätterolig! Tack till Malin o Jessica som ordnat så bra! Åt god trerätters middag, verkligen jättegott var det! Sen blev det singstar, och det är ju riktigt roligt. Vi sjöng för fulla halsar tills klockan var efter halv två, innan vi delade en taxi hem. Den festen gör jag gärna om! Idag var jag o Thea bjudna hem till Anja, Hanna o Tuva på lunch. Jättetrevligt och jättegott!!! Vi gick ut en stund med barnen till lekparken, men det blåste så fruktansvärt kallt så vi gick in igen efter en stund, när ska den riktiga vårvärmen komma???
Var förresten till frissan igår ju. Nu klippte jag mig ännu kortare, det blir kortare o kortare för varje gång... Fast nu känner jag mig riktigt nöjd, förutom att jag inte kan fixa till det lika bra som Lina gör. Man skulle ha en sån som henne som fixade håret på en varje morgon!!! ;-)
För att gå från roliga saker till nåt tråkigt så har det skett nåt fruktansvärt här i vår lilla stad. Ett trippelmord som skakar hela stan. Två barn och en vuxen, så oerhört ofattbart och tragiskt. Mina tankar går till anhöriga, klasskamrater o andra som känner familjen. Livet är bra orättvist.

Inga kommentarer: