Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 23 maj 2010

Trollen är hemma!

Mamma kom upp med lilla ligan idag, så nu är de hemma igen, och de hade haft en jätterolig helg!
Patric lagade fantastiskt god mat idag, som vi åt när mamma var här. Kycklingklubbor och helstekta ugnspotatisar med timjan, och sås...mums! Mamma har en arbetskamrat som brukar skänka kläder till grabbarna som hennes barn vuxit ur, och idag kom hon med en kasse igen. Edvin blev jätteglad. Vi har tittat igenom påsen och det fanns flera plagg han blev överlycklig över. Bland annat en scoobyDooh-t-shirt som han tog på sig på direkten. Kul att få kläder så där, och alltid välbehövligt!
Dagen har gått snabbt, klockan är redan kvart över åtta. Jag är jättetrött. Vaknar alltid extra tidigt när jag druckit och varit ut på galej, då man borde sova extra länge. Så i morse vaknade jag vid åtta, efter att ha somnat kanske halv tre i natt. Men då blir jag så trött så här på kvällen i stället... Så trött att jag faktiskt tänker gå och lägga mig snart... fast jag kanske borde lägga Thea först åtminstone? ;-)
God Natt.

3 kommentarer:

Christina sa...

Vi har haft en toppenhelg!!Men vad konstigt tyst det blev här hemma när trollen åkte hem...

Catarina sa...

Men vad duktig du är mamma som lärt dig lämna kommentarer!!!! Bravo! ;-) Kram!

Anonym sa...

Satt och googlade och plötsligt kom du upp! Moa pekade på skärmen och sa att det var Annakarin! T kände hon igen också.
Ligger bloggande nere?

// Angelica H