Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 17 maj 2010

Fotvård, heelingmassage och yoga....?

... o lite bowling och chi-gong...... Hm?? Vi har sökt friskvårdspengar till olika "prova på-saker" genom jobbet. Och fått en summa beviljad. Nu är det bara att tuta och köra! Har ringt idag och bokat fotvårdstid. Den 29 juni fick jag tid. Undrar vad hon säger om mina fötter...? Kanske: "Oj oj oj, här får vi hyvla som bara den, köp ett årskort och kom varje dag om du ska få nån ordning på dessa!" ? Usch, jag har aldrig varit på fotvård i hela mitt liv, fast det är säkert skönt för mina hårda fotsulor. Den 25 är vi inbokad på bowling, och det är ju alltid superkul, även fast det nu är flera år sen jag gjorde det sist. Yogan och Chi-gongen har jag inte bokat in mig på än så länge.... undar om det är nåt för mig? Fast det är väl det man ska ta reda på... Var med på ett Chi-gongpass en gång i tiden när vi var på spa med nåt jobb jag hade då. Det enda jag minns är att en massa människor stod i vita morgonrockar i en sal och nån människa stod längst där framme och sa en massa djupa fraser, så jag fick värsta skrattanfallet! Riktigt jobbigt! Yoga har jag aldrig provat. Heelingmassage låter spännande, det ska jag nog testa om det passar tidsmässigt, det var visst väldigt begränsat med tiden. Spännande att prova nya saker! Från det ena till det andra vann jag en auktion på Tradera idag, ett par röda fina överdragsbyxor till Thea för 67 kronor, det tyckte jag var ett bra fynd!

4 kommentarer:

madde sa...

Fotvård är riktigt skönt! Iaf efteråt :) Nu när jag gjorde det sist, i Malaysia, så fick dom hyvla o skrapa hur länge som helst på mina grottmänniskotassar, men gött var det! Och kittlas som bara den gör det!
Fick ni inget bidrag till anusblekning?

Madde sa...

Healingmassage lät förresten spännande! Lät mkt mer intressant än yoga :P

Catarina sa...

Haha nä anusblekning ingick visst inte din knäppgök! Men jag kan kolla upp det tills du kommer! ;-)

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Tack för dina fina ord om min blogg!
Vilket bra traderafynd du gjorde. Begagnat är ju så bra ibland!