Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 25 december 2012

Jul i Gåsvik

Känns härligt att ha fått fira jul i Gåsvik igen, det var fem år sen sist när mormor och morfar fortfarande var i livet som vi firade jul där i deras hus. Nu var det första julen sen mamma och Jerry flyttat in och det kändes så "hemma" igen att fira jul där! Underbart! Jag var ett tag tveksam vart och hur jag skulle fira jul i år, eftersom jag inte gillar att planera en bilresa då jag inte vet vad det ska bli för väder. Mamma och Jerry tyckte att Erik och grabbarna kunde följa med ner och fira jul med oss så de slapp vara ensamma i jul. Vi är ju ändå vänner och sams så det blev ju bara "bonus" för mig att få fira med två av barnen fast det egentligen inte var "min" jul i år. Sagt och gjort, de följde med ner. Lite annorlunda kanske, men skönt att det fungerar, och härligt för grabbarna så klart! Och jag slapp ju köra....;-)

Utsikt över sjön från gården i Gåsvik
En skön och mysig jul har det i alla fall varit. Kul att träffas och se hur det blev i huset sen de renoverat en del. Alla var nöjda med sina klappar också, om det än var lite lusigt! Jag hade nämligen köpt en fin gratängform åt mamma och Jerry i julklapp. När jag öppnade mitt paket visade det sig att de hade köpt en fin gratängform åt mig också! Och det tredje och roligaste var att Jerry hade köpt en fin gratängform till mamma också, hahahha! Vi skrattade så vi tjöt när vi öppnade paket efter paket med fina gratängformar! Se bild i föregående inlägg! Det var en helt perfekt jul på alla vis och det tror jag att vi alla tyckte. Roligt även att få träffa brorsans "nya" tjej som jag aldrig hade träffat. Åkte hem efter frukost idag och sen har grabbarna och jag firat jul med Thea, som också är så nöjd med sina klappar! Vi har även ätit lite julmat idag och nu  bara myser vi.

Så här glad blev Thea för sina julklappar!
Det krävs koncentration för att läsa vem klapparna är från....






Inga kommentarer: