Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 18 december 2012

Hjälpsam

Idag när jag kom hem från jobbet laddade jag en stund i soffan för att gå ut att skotta runt bilen (för trehundrafemtionionde gången sista tiden). Till sist tog jag mig i kragen, pylsade på mig kläder, tog storspaden och gick ut. Väl där ute kom en kille som jobbar åt Härnösandshus i en liten traktor. Han klev ur och frågade mig: "Vill du att jag ska ta det där med traktorn åt dig? Egentligen får vi inte göra det, men jag kan göra ett undantag så du slipper det där!" Gissa vad jag svarade? Jag blev såklart jätteglad och backade undan bilen och slapp skottningen! Så skönt! Jag höll på jävlas med att byta en vindrutetorkare som jag givetvis inte fick dit själv. Jag passade på att fråga om han kunde hjälpa mig. Han svarade "egentligen inte", men bytte den ena åt mig i alla fall. Sen hade han inte tid med den andra, men ändå! Vilken snäll människa! Blir så glad när folk är så där hjälpsamma.
Sen for jag på stan en sväng och sen åkte jag och tränade. Nu väntar jag på julkalendern, trots att inga barn är hemma. Den är ju så bra!

Inga kommentarer: