Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 18 december 2012

Högt betyg!

Min lilla Jansson får betyg MVG. Ser ut som en Jansson och smakar exakt som en Jansson. Möjligen är den aningen "blaskigare" i konsistensen (det kanske är mycket vätska i rättika?), men det är inget som gör mig nåt. Tjohoooo, jag blir inte utan Jansson i jul! :-)

4 kommentarer:

Fanny sa...

Vad du är duktig som håller på! Jag skulle verkligen behöva gå ner i vikt också, men jag har inte ens en tredjedel av din energi för matlagning, och noll fantasi. Det är verkligen beundransvärt att du lyckas hålla igång även när ork och motivation tryter.
/Fanny

Catarina sa...

Tack snälla du! Jag har ju mina "perioder". Hux flux kan jag tröttna och bara lägga ner allt. Jag läste boken "Sockerbomben", och det kändes som den handlade om mig. Tror det var den som gav mig motivation den här gången.

Fangoria sa...

Kul att du hittar alternativ som passar och inte behöver frångå dieten! Jag avskyr själv Janssons men vet ju många som aldrig skulle kunna vara utan...;)

Catarina sa...

Ja jag blir så glad bör jag hittar bra alternativ! Det är många som inte gillar Jansson, men det ör som med allt annat, vi har alla våra egna favoriter...:-) för mig blir det jobbigast att avstå alla sötsaker som godis, knäck och kakor...