Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 8 december 2012

Julmust och sockersug

Först en sensationell nyhet, tv:n och c:o är tillbaka!!! Det tog bara tre dygn! Känns skönt i alla fall!
Lottis har varit här på besök. Jag var så vansinnigt sötsugen så jag bad henne köpa med sig julmust light, vilket smakade gudomligt gott. Vi kollade på Så mycket bättre och sen lyssnade vi på julmusik. Det har kommit mycket snö, skottandet tar aldrig slut. I morgon är vi bjuden till Helen på fika, sen på em har Thea lusseuppträdande med ridklubben (om hon är tillräckligt pigg efter magsjukan).
Nu börjar julkänslorna komma, köpte hyacinter idag, måste absolut ha såna till jul, bara äääälskar lukten!
Bakade en totalt misslyckad lchf- pepparkaka idag också. Den gick inte att få ur formen. Jag blev smått irriterad och bankade den upp och nervända formen i skärbrädan med hopp om att få ut kakan, men det enda som hände var att den trasades sönder i molekyler. Skitkaka! Smakade en liten kant och den var väl inte världsgod heller, blev ett fall för soppåsen. Just nu är jag sugen på en miljon saker. En rostad macka med julskinka, chips och dipp, skagenröra, geisha, polly, potatisgratäng, en fet sibylla- burgare, strips, pasta, kebabtallrik.... För att inte tala på ett glas O'boy!!!
Faktiskt sällan jag blir sugen på sånt nu för tiden. Har ju ätit lchf sen i augusti nu. Men nån enstaka gång kommer suget. Tur att det är dags att lägga sig, i morgon är nog suget borta igen! Sov gott!

Inga kommentarer: