Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 22 juli 2012

Stadsfest med regn

Självklart regnade det när vi väl tog oss till stadsfesten, trots att de inte hade visat nåt regn för hela dagen i fredags. Hämtade Lottis och Catrine hemma hos Lottis och sen kom även Madde. Vi åt kyckligtacos och drack lite vin innan vi åkte ner. Det var en trevlig kväll, men regnet förstörde lite, så Madde och jag åkte hem lite tidigare. Madde köpte en väldigt fin mask där inne. Det syns att vi är syskon va? ;-)
Igår var vi mest hemma och gjorde ingenting. Åkte upp till Jysk och kollade lite på fm, och på kvällen hyrde vi en film: "Jag saknar dig". Det var en riktigt bra film, vi satt här och stortjöt i var sitt soffhörn, så vi var alldeles svullen på ögonen och täppt i näsan sen... Men se den säger jag bara!
Idag har vi varit till Birsta en sväng. Madde skulle köpa bilmattor på Jula. Vi blev inte så långvariga i Birsta för ovanlighetens skull, några affärer och sen bjöd Madde på kina-mat. Mums!
Jag börjar känna stress och ren och skär PANIK över att jag bara har en veckas semester kvar. Usch och fy vad jobbigt det känns. Om man ändå hade fått sin sol-ranson, men det har jag inte fått på långa vägar. En penga-vinst och en resa vore fint!

Inga kommentarer: