Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 3 juli 2012

Inflyttningspresent

Igår när Britta, Lottis och Helen kom hade de med sig en inflyttningspresent åt mig, en ny kaffebryggare!!!! Superbra... (och vi slapp dricka pulverkaffe igår kväll!). Tack kära vänner!!!
När jag fotar använder jag alltid mobilen. Jag har haft något som heter Dropbox installerat och då förs alla bilder automatiskt över till datorn. Superbra eftersom jag alltid tyckt att det är krångligt att föra över bilderna från telefonen till datorn (inte alls lika enkelt som från den vanliga kameran tycker jag!). Här om dagen fick jag hjälp att installera om min telefon eftersom den var så "seg". Tänkte inte på då att allt man har installerat försvinner, så även Dropbox! =( Så alla bilder jag fotade igår ligger kvar i telefonen, och jag orkar inte krångla med sladdar och jox för att få in bilderna i datorn just nu. Måste få hjälp att få tillbaka Dropbox! Därför får ni inte se några bilder på maten igår. Hur som helst åt vi Bruschetta med tomatröra till förrätt, Potatissallad och Fläskfilé på Italienskt vis till huvudrätt, och sist men inte minst Citronmarängpaj och vaniljglass. Gott var det!
Nu väntar jag på Helen och Lottis, vi ska åka till Sundsvall idag, misstänker att det blir en hel-dag! =) Kul ska det bli!

Inga kommentarer: