Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 24 juli 2012

Ibland glimmar det till!

Eftersom mobilkameran har gått sönder och jag känner mig minst sagt beroende av den (hur man nu kan bli det?), så kollade jag för skojs skull vad det skulle kosta mig att binda ett nytt abonnemang där jag får en ny telefon "på köpet". Jag var in på Telenors sida där jag redan har mitt tidigare abonnemang och kollade i telefondjungeln. Läste om olika telefoner och sen ringde jag upp Telenor och beskrev mina "krav" och att jag ville ha nåt bra erbjudande som inte blev så mkt dyrare än det jag redan har. Kraven jag vill ha är en bra kamera och att jag ska kunna sms:a och surfa mycket. Helst ska telefonen vara ganska lätt att förstå sig på också. Jag har haft Telenor i flera år och varit nöjd med det, så det gör mig inte något att jag måste binda abonnemanget på två år, för jag har ändå inga planer på att byta.
Det är inte alls dumt att ringa och kolla så där upptäckte jag! För månadskostnaden kommer att bli till och med aningen billigare för mig, fast jag "får" en ny telefon på köpet! Nu blir det en Iphone och jag hoppas att jag kommer att förstå mig på den! (Har aldrig blivit riktigt bra vän med min nuvarande telefon). Jag frågade tjejen i luren och hon sa att den är mycket lättare att förstå sig på än Htc som jag har nu, så jag hoppas att hon har rätt! Även Helen har en Iphone och hon säger samma sak, att den är enkel... (fast då är Helen teknisk av sig och det är ju inte jag så det behöver inte betyda att jag tycker den är enkel). Hur som helst tycker jag att det blev himla bra, att jag kommer att betala några kronor mindre varje månad och att jag får en ny telefon med en bra kamera! Gruvar mig dock för den första tiden när jag ska lära mig hur den fungerar, det brukar vara det värsta när man heter Catarina Hallgren. Helen: Förbered dig på att du får ha Iphone-jour! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Samsung S3!!!

Catarina sa...

Säger vem mån tro?? ;-)

Kraka sa...

Android-telefoner är det bästa alternativet. Har en Samsung S2, men med uppgraderad programvara. Samsung äger!