Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 18 juli 2012

Fortsätter väl att städa....=/

Blev inte klar med städningen igår, hann bara nedre våningen. Eller hann och hann...Jag orkade bara nedre våningen kanske är bättre uttryckt.
Vid tolv träffade jag Pär och hans kompis nere på Kanal Cafét där vi åt lunch. Trevligt att träffas som vanligt och sen följde jag med dom ner till beach fotbollen där vi drack kaffe. De skulle spela match halv tre och jag hade bilen på stan till klockan två så då gick jag. Är ju som ni vet ingen fotbollstjej direkt...Men kul var det att träffas och surra en stund.
Nu är jag hemma och har nyss skurat badrummet och dammsugit. Då är det bara resten kvar då...=/ Träffade en "Härnösandshuskille" här utanför och han frågade om någon hade varit här och lagat diskmaskinen ännu? Nej det har inte varit någon här. Men han hade i alla fall ringt nån firma som skulle komma hit och fixa den åt mig. Bra, då vet man i alla fall att det är på gång, även om det kan ta sin tid.
Nu åter till skur-hinken!

Inga kommentarer: