Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 6 juli 2012

Andra strand-dagen...

Två dagar i rad på stranden, wow!!! I morgon har de visat regn, hoppas de har fel. Nu vill jag att det ska fortsätta att vara sommar!!! Idag har det varit riktigt hett. Jag, Edvin, Ann och Alex åkte till Stallarna idag. Ljuvligt skönt!
Till veckan ska nog jag och barnen åka på en liten semestertripp ändå. Vi åker nog nån dag till Madde och nån dag till pappa, och sen kanske vi kikar in hos mamma och Jerry på vägen hem. Vi får se, tänker inte planera så noga, men planen är att åka ev redan på måndag el senast tisdag. Ska bli kul! Jonta sa idag att han nog inte kan följa dock, för hans gamla kompis Mikael som bor i Stockholm skulle komma upp just samtidigt! Men det får väl gå ändå, han får väl sova hos Erik då. Det ordnar sig. På tal om Jonta mätte jag honom igår. Jag har tyckt att det känns som att han är längre än mig nu ett tag, fast han var 1.72,5 i vintras hos skolsköterskan. Mycket riktigt. Nu var han 1.76. Två cm längre än mig! Vi var tvungen att mäta två gånger för att se så det verkligen stämde. Förra sommaren var han 1.66. Hur kan man växa 1 dm på ett år utan att ha ont i kroppen??? Det kan man tydligen...Helt otroligt!

Inga kommentarer: