Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 27 juli 2012

Somliga går med trasiga skor...

De här skorna köpte Jonathan i maj- i år!!! Har ni någonsin sett skor som är så trasiga efter ca 2,5 månad?? Och det var inga billiga skor heller, tror de kostade 900. Det värsta är att det inte är skorna det är fel på, så vi kan inte åka tillbaka med dom. Det är Jonathans fötter- eller vad han gör med sina fötter. Hans skor ser ALLTID ut så där. Helt sjukt. Det är väl skateboard-åkningen som gör det, men inte ens de skor som kallas "skate-skor" håller för det. Alla Jonathans skor håller bara i några veckor, och det är grymt irriterande! Dessa fick han så lov att betala själv för då hade han nyss slitit ut ett par nya dyra skor som vi hade köpt åt honom innan. Vad gör man? Han får helt enkelt gå i trasiga skor. Kan säga att det går mycket pengar till skor på ett år åt honom! Varför kan man inte ha skor med stålhätta när man åker skateboard?? ;-) Nåja...

Idag hade jag väckarn på ringning. Skjutsade Jonta till bussen för han skulle åka till mamma och Jerry. Talade om för Edvin och Thea igår kväll att jag skulle det så de inte undrade när de vaknade och jag inte var hemma. Sa att jag passar på att handla också på en gång så de inte undrar om jag dröjer länge. Bussen gick 8.45, så när jag hade släppt av Jonta där åkte jag och handlade på Coop, för ovanlighetens skull. Handlar alltid på Ica, men de hade billig lax på Coop och jag hade lovat barnen att vi ska äta det nu när inte Jonathan är hemma (han gillar inte lax). Jag gillar inte Coop! För det första är jag ju ovan så jag hittar inget, så allt tar sån tid. Sen var ju allt mycket dyrare än på Ica upptäckte jag! Det är säkert olika på olika saker, men flera saker av de jag handlade var dyrare. Ok att de har nåt slags bonussystem som kanske gör att det jämnar ut sig i slutändan, men nej, jag håller mig till Ica i fortsättningen! Dessutom tog det hundra år för tanten som satt i kassan (som såg ut att vara minst 75 år ;-)), och när man skulle packa var det så trångt så man fick knappt plats. Nej, Coop är inget för mig!
Kom inte hem förrän kl tio eftersom allt tog sån tid. Döm om min förvåning när det var alldeles tyst i lägenheten! Både Edvin och Thea sov fortfarande!!!! Härligt! De hade inte ens märkt att jag hade åkt. Det är sommarlov det!

Nu ska jag ringa och kolla om Jonathan har kommit fram! Kul för honom att åka själv till mormor och Jerry. Hoppas att de får fint väder så de kan vara i stugan och fiska. Han kommer hem på måndag.

Inga kommentarer: