Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 4 juli 2012

36 år- Hur är det möjligt?


Jaha, grattis till mig idag då! 36 år, jag kan verkligen inte förstå att det är 6 år sen jag fyllde 30. De 6 åren har gått så vansinnigt fort! Det är konstigt det där, när man var liten trodde man att de vuxna skojade när de måste tänka till när man frågade hur många år de var? Det var så självklart att man visste det- och ja, det är så klart att man vet. Men åren går liksom in i varandra och ibland måste jag stanna upp och tänka till- Är jag 34 eller 35? Det är även sant det alla sa att åren verkligen går fortare ju äldre man blir!
En annan konstig sak med ålder är att jag upplever mig själv som mycket, mycket yngre, än jag upplevde tex mina föräldrar när de var i samma ålder. De kändes mer "vuxen" på nåt vis. Själv är jag ju bara en ungdom fortfarande! ;-) Nåja, det går inte att stoppa tiden, även om man vill!

Idag hade jag tänkt antingen ligga i solstolen på balkongen, eller åka ut till nån strand och ligga där hela dagen. Mina planer verkar spricka, eftersom det så klart inte är nån riktig sol ute. Det blåser och är molnigt. Skit-sommar!

Ska åka en sväng på affären och köpa nåt gott fika. Man vet aldrig om någon kommer. Thea kanske? Jag har ingen aning, men det är väl bäst att jag är förberedd i fall att!

Ha en skön onsdag och hoppas att solen kommer fram lite mer!!!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Haha samma här! Jag måste tänka efter och räkna!