Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 15 juli 2012

Hemma!!!

Hemkommen efter nästan en vecka på resande fot! Åkte till Madde i måndags. Vi hade roligt som alltid! Av någon anledning glömde jag att fota då så jag har inga kort därifrån. En dag åkte vi till Los och hälsade på Maddes mamma och fikade på deras bageri. En dag var vi till Jenny och Torbjörn i LillHärdal på kräftskiva. Det var mycket trevligt och Edvin och Thea lärde sig att både skala och äta kräftor!
 På torsdagen åkte vi till mamma och Jerry och på fredagen vidare till stugan. Brorsan kom också dit, och Jon och Kia som också har köpt stuga på ön. (Jon är Jerrys son och Kia är hans fru). Vi grillade och hade en riktigt trevlig kväll. Till och med vädret var på vår sida så vi kunde sitta ute hela kvällen! Igår, lördag tog vi en promenad på ön bort till Jon och Kias stuga så jag fick se hur den såg ut, jättemysigt var det även där! På kvällen åkte Jon och Jerry ut med Thea och Edvin i båten så de fick fiska. Edvin fick två mindre fiskar och Thea fick en enorm gädda på 5,5 kg! Tyvärr hade jag inget batteri i telefonen då, så jag kan inte visa nåt foto på fisken! Men jag kan säga att hon var stolt, och att hon knappt orkade lyfta den! =) Idag åkte vi i land igen och då åkte vi och hälsade på Camilla och Thomas i Vallvik innan vi for hem till Härnösand igen. En rolig vecka! Här kommer några bilder! Dock inte i ordning.
Stugan sedd från sjön.
Här bodde min mormor och morfar när de levde. Härifrån åker vi med båten när vi ska till stugan.

På väg!
Thea älskar att åka båt!
Edvin vid stugan.
Thea nere vid sjön.
Thea hittade blåbär på ön!
Thea torkade bordet efter allt regnande...
Brorsan hittade mycket "smått och gott" i sin fiskeväska.
Gott med grillat!
Magnus och Thea och den glittrande sjön i bakgrunden!
Jon och Magnus trivdes!


















2 kommentarer:

Linda Viberg sa...

Vad fint och mysigt ni verkar ha det i stugan!

Catarina sa...

Ja, det är jättemysigt! =)