Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 24 juli 2012

Besök hos Sländan-kollega

Nu har det gått tre år sen Sländans förskola lades ner. Helt otroligt att det gått tre hela år. Det var verkligen en jobbig period då när man mot sin vilja "tvingades" att byta arbetsplats. Jag står fortfarande fast vid att det är den trivsammaste arbetsplats jag varit på i hela mitt liv. I början efter nedläggningen var vi duktiga på att träffas vi som jobbat ihop. Med tiden har vi blivit sämre på det, och nu var det jättelänge sen. Tur man har Thea i alla fall som påminner en om saker och ting. Hon tyckte idag att vi skulle ta en promenad och hälsa på Eva-Lill (en av de jag jobbade med). Bra idé! Vi fick tag i henne till sist, så vi tog en kvällsprommis till henne. Mycket trevligt att träffas, alltid har vi en massa att prata om! Hon bjöd på fika ute på altanen, och ett glas rosé. Det blev en riktigt skön sommarkväll! När vi gick hem ville Thea stanna till i lekparken vid Brännans förskola.
Irriternade med den gröna fläcken på bilden, men ändå smälte den in rätt bra på det här fotot där det var en gräsmatta bakom åtminstone... Den stör betydligt mer på andra bilder kan jag lova! 

Inga kommentarer: