Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 16 juli 2012

Ibland brinner det även för Hallgren!

Gaaaah, vilken urladdning! Jag är så arg så jag skakar och kan knappt skriva. Ringde Härnösandshus och fick prata med "den sura". Jag började med att snällt berätta att jag fått en påminnelse på lappen hon skulle ordna att jag skulle slippa betala. Hon sa: "Ja, men han som handlägger sånt har semester!". Det var det enda som behövdes för att min bägare skulle rinna över! Jag sa: "Jag ska väl inte behöva få påminnelser och kanske inkassokrav för att nån har semester, det här får du ordna!" Då svarade hon med ett skratt: "Ja, ordna och ordna, vad ska jag göra då?" Då blev jag galen! "-Ända sen jag tog den här lägenheten har allt strulat med er och jag är så JÄVLA less nu, dessutom har du varit så fruktansvärt otrevlig att prata med sen dag ett, nu LÖSER du det här, för det har du lovat!" Då svarar hon: "Jasså har jag lovat det, det var ju *** som lovade det!" morr, morr morr... "-Ja, men han hänvisade till dig och när jag gav dig lappen skulle du ordna det samma dag!" Till sist sa hon: "Ja, jag vet inte hur vi ska lösa det, då måste du prata med förvaltningschefen då"  "-Ja tack, koppla mig DIREKT!" sa jag.
Förvaltningschefen är otroligt trevlig och tog fakturanummer och allt och skulle återkoppla till mig när han löst ärendet. Jag hade sån lust att spy ur mig till honom om hennes otrevliga sätt, men det fick räcka med att jag sa det till henne personligen, det kändes FÖRBANNAT bra, och jag är så nöjd med det. HUR kan man bete sig så där?!? Hon har ju aldrig varit trevlig eller tillmötesgående en endaste gång! ILLA! Ååååååh det är sällan, sällan jag blir så här ARG, kanske vart femte år eller nåt. Till och med Edvin och Thea reagerade: "Oj mamma vad arg du var!"
Gud vad skönt det känns. Även om hon är otrevlig fler gånger så känns det bra att säga vad man tycker. Förhoppningsvis kanske hon åtminstone får sig en tankeställare.

2 kommentarer:

Christina sa...

Men vilket STRUL!!!Nu måste det väl ändå vara åtgärdat!!!!!!

Catarina sa...

Det hoppas jag verkligen, har aldrig varit med om liknande i hela mitt liv.